Samsung u 2019: Pripremite se za preklopive telefone, 5G i više

Samsung u 2019: Pripremite se za preklopive telefone, 5G i više
Podijeli s prijateljima

Samsung u 2019: Pripremite se za preklopive telefone, 5G i višesedmice na CES-u.

 

PO

SHARA TIBKEN

JANUAR 4, 2019 5:00 PST

 

Samsung-ov

Prošlogodišnji hardver je bio ho-hum, ali Samsung ima dosta piva za vau ove godine. I to sve naredne

i telefoni prošle godine nisu bili baš ono što biste nazvali zemljotres.

 

Njegov Galaxy S9, S9 Plus i Note 9 nisu imali mnogo primjetnih promjena u odnosu na Galaxy S8, S8 Plus i Note 8. . Naravno, imali su brže procesore i druge komponente koje su bile pomnožene. Ali oni su zadržali isti dizajn, nešto što je prijavljeno.

 

Uostalom, zašto kupiti nove, skuplje uređaje kada su modeli iz prethodne godine skoro jednako dobri? To je bio problem za Samsung i druge proizvođače mobilnih telefona, koji imaju tendenciju da čuvaju značajne nadogradnje za svaku drugu godinu, ako je tako. To je jedan od razloga zbog kojih se prodaja Apple-a i Samsung-a usporava, a globalno tržište pametnih telefona recituje. Svi se držimo naših telefona duže nego ranije, a proizvođačima pametnih telefona je teže da proizvode velike, jeftine inovacije.

 

 

 

Za Samsung u 2019, to će se promijeniti.

 

Nove komponente iz sopstvenih operacija, Qualcomm i drugi žele da omoguće neke od najvećih inovacija u telefonima koje smo vidjeli godinama. To uključuje izuzetno brzu 5G vezu i zaista fleksibilne, sklopive zaslone. Više nije samo crna, pravougaona ploča od stakla, pametni telefoni ove i sledeće godine. Možemo ponovo biti uzbuđeni zbog telefona.

 

“2019 će biti godina probijanja za Samsung,” izjavio je analitičar istraživanja o tehničkoj analizi Bob O'Donnell. “To vas stavlja u jedinstven položaj kao tehnološkog vođe.”

 

Velika godina kompanije Samsung počinje sledeće nedjelje na CES-u u Las Vegasu.

To znači da bi se Samsungovi čitači otisaka prstiju mogli vratiti na prednji ekran, a ne pored objektiva telefona na leđima – nešto na što su se potrošači žalili. Sa 3D Sonic senzorom, Samsung još uvek može da ponudi ekran koji se proteže preko cijelog fronta. Samsungova tehnologija za otkrivanje lica.

 

Ove dvije karakteristike su same po sebi dovoljne da imaju mnogo kupaca pametnih telefona koji su čekali na stranu.

 

 

Snapdragon 855 demo na Galaxy S10, Pixel 4

15 FOTOGRAFIJA

Sklopivi telefon

Potrošači koji žele da budu apsolutno najnoviji i najveći u tehnologiji pametnih telefona mogu da pronađu Samsung-ov preklopni telefon. Kompanija već godinama govori o uređaju i konačno je objavila prototip u novembru. Koristi novu tehnologiju prikaza Infinity Flex Display koja vam omogućava da otvorite i zatvorite uređaj bez degradacije ekrana.

 

Uređaj želi da bude kompaktan pametni telefon kada je zatvoren i može da radi


Podijeli s prijateljima
Mediator

Mediator

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *