prijave se zatvaraju 29. svibnja Pocket Gamer Connects Digital # 2 kreće u promet za samo nešto manje od dva tjedna, a Investor Connector slijedi ga

prijave se zatvaraju 29. svibnja Pocket Gamer Connects Digital # 2 kreće u promet za samo nešto manje od dva tjedna, a Investor Connector slijedi ga
Podijeli s prijateljima


Investor Connector vraća se na Pocket Gamer Connects Digital # 2 – na digitalno područje. A rok za prijavu brzo se bliži, pa se obavezno prijavite sada.

Investor Connector udružuje tvrtke za igranje – ili pojedince – s investitorima u nizu tipova sastanaka, na kojima mogu međusobno razgovarati o svom potencijalnom sudjelovanju. Sastanci će se održavati cijeli tjedan, zajedno s novom i poboljšanom platformom za sastanke Pocket Gamer Connects Digital # 2, koja omogućava nesmetano i učinkovito odvijanje sastanaka.

Dakle, ako ste programer koji traži financiranje projekta na kojem radite, prijavite se sada, jer je rok za podnošenje prijava petak, 29. svibnja u ponoć.

Potvrđeni investitori:

Alfa Investment
Audacia Ventures
coparion
Crowdsparks Entertainment
Global Top Round
Mail.ru Games Ventures
niantic
Nordea pokretanje i rast
Skystone Entertainment
Transcendentni fond
Triple Dragon Limited
A ako ste investitor i želite se uključiti, koristite ovaj obrazac za registraciju.

Imajte na umu da za sudjelovanje u Investor Connectoru morate biti registrirani sudionik Pocket Gamer Connects Digital # 2.

A ako još niste registrirani …

Rezervirajte ulaznice sada za Pocket Gamer Connects Digital # 2 i uštedite uz naše Srednjoročne popuste!

Budući da znamo da su indie programeri bili najteže pogođeni trenutnom globalnom situacijom, rezervirali smo izbor besplatnih ulaznica za male studije. Ako mislite da se kvalificirate, prijavite se sada.

Pocket Gamer Connects Digital # 2 udaljen je manje od dva tjedna!

Pridružite se preko 1.000 profesionalaca u industriji igara za vodeći B2B događaj samo za internet ovog 8. do 12. lipnja. Naučite od više od 200 stručnih govornika kroz 10 pjesama seminara i proširite svoju poslovnu mrežu s našim virtualnim sustavom sastanaka.

Ako već niste kupili kartu, u srednjoročnim cijenama nude se popusti do 100 funti. Ova ponuda uskoro završava, pa REZERVIRAJTE ODMAH!


Podijeli s prijateljima
Emin Dedić

Emin Dedić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *