Oglasi za crni petak 2019: svi otkriveni oglasi iz Walmart-a, Amazona, Best Buy, Target, GameStop i još mnogo toga

Oglasi za crni petak 2019: svi otkriveni oglasi iz Walmart-a, Amazona, Best Buy, Target, GameStop i još mnogo toga
Podijeli s prijateljima

Oglasi za crni petak 2019: svi procurjeni oglasi iz Walmart-a, Amazona, Best Buy, Target, GameStop i još mnogo toga

Prije Crnog petka, zaokružili smo oglase veletrgovaca velikih trgovaca. Bez obzira u kojim trgovinama planirate kupovati praznike, evo što se prodaje i gdje.

Ova je priča dio Vodiča za poklone za odmor 2019, vašeg izvora za najbolje darove i ponude u sezoni, koji su ručno birali stručnjaci CNET-a.

Za samo više od tjedan dana, Crni petak će nam doći za petama Dana zahvalnosti – poput Djeda Božjeg na Harold Squareu – s velikim godišnjim ponudama na području elektronike, medija i igara. Da vas upozorimo na nadolazeću prodaju, većina trgovaca objavljuje svoje prazničke oglase rano. Da, to je transparentan potez, ali onaj koji mi u potpunosti podržavamo – daje nam vremena da pronađemo najbolje ponude i savjetujemo vas rano. Opet, ponude su vrhunske, s prodajnim mjestima poput Walmart, Best Buy, Newegg, GameStop i Target snižavaju cijene. Da bismo vam olakšali stvari, oglase smo sastavili zajedno ovdje. Neki od ugovora možda još nisu stupili na snagu, no korisno je da ih sada možete provjeriti.
26-macbook-pro-16-inčni
Najbolje ponude Crnog petka dostupne su sada i uskoro
48 fotografija
Crni petak 2019. godine

Internetska glavna prodaja Black Fridaya na internetu počinje 22. studenog, ali neke su već dostupne. Internetski megaretler također je predstavio čitav niz poslova za koje očekuje da će se predstaviti tijekom razdoblja kupovine za Dan zahvalnosti.

neta na walmart.com u 19:00. PT u srijedu, 27. studenog. U trgovinama će se vrata otvoriti u 18 sati. lokalno vrijeme na Dan zahvalnosti.

Tu je i događaj “Pred crni petak” usredotočen na igračke i elektroniku s početkom u 21:01. PT 21. studenog (12:01 poslijepodne ET, 22. studenog). Ovdje je moguće urediti puno ponuda, pa smo zaokružili najbolje ponude do sada u Walmart Black Fridayu.

Cijeli oglas Walmart Black Friday.

Najbolje Walmart ponude upravo u ovom trenutku i uskoro. uključuje:

Paket Google Home Mini i Chromecast za 45 USD (uštedite 30 USD)
55-inčni Vizio M-serija Quantum (M558-G1) za 478 dolara (uštedite 350 dolara)

Vidi u Walmartu
Oglas za crni petak Best Buy
Walmart

Prodaja Best Buy-a u trgovini počinje u 17:00. u četvrtak, 28. studenog, i nudi svakodnevne ponude “vrata vrata” nakon petodnevne rasprodaje prije Crnog petka. Ali očekujemo da će internetska prodaja započeti već u 12:01 sati ET na Dan zahvalnosti, ako ne i ranije.

Potpuni oglas Best Buy Black Friday.

Top Best Buy Black Friday ponude dostupne su sada i uskoro. uključuje:

UE Boom 2 LE prijenosni Bluetooth zvučnik: 70 USD (uštedite 110 dolara)
Microsoft Surface Pro 7: 649 USD (uštedite 310 USD)

Pogledajte na Best Buyu


Podijeli s prijateljima
Emin Dedić

Emin Dedić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *