Nova nadogradnja stavke Diablo 4 dobra je vijest za više od vaših likova iz sezone 4: “Stvari koje su bile u redu u prethodnim sezonama sada su ludo moćne”

Nova nadogradnja stavke Diablo 4 dobra je vijest za više od vaših likova iz sezone 4: “Stvari koje su bile u redu u prethodnim sezonama sada su ludo moćne”
Podijeli s prijateljima

Diablo 4 sezona 4 nije previše daleko, donoseći sa sobom značajnu reviziju sistema stavki u igri, koja će, prema riječima glavnog producenta igre, ostaviti traga na vašim starim likovima, kao i na vašim novim.

U intervjuu za GamesRadar+, Tim Ismay je rekao da je “stvar koja je zaista uzbudljiva u vezi sa četvrtom sezonom koju nikada nismo imali je da će to biti stvarno dobar trenutak da se vratite i igrate svoje stare likove.” To je zato što, iako postoji sadržaj koji je specifičan za novo carstvo 4. sezone, mnoge od najvećih promjena stavki koje dolaze s novom sezonom dostupne su i na Eternal Realm-u, što omogućava igračima da se vrate likovima koje su kreirali ranije u istoriji igre.

Ismay opisuje nove moći koje su dostupne, kao i Greater Affixe, Masterworking i Tempering sisteme koji su dostupni kao dio nadogradnje predmeta, a svi će biti dostupni starim likovima. Od njih, on kaže da Masterworking, posebno, “čini toliko mnogo gradnji koje su postojale otključano”.Ti buildovi su možda bili pristojni ranije, vrsta stvari u kojoj si ih “mogao igrati u endgame-u i bile su ok.” Sada, međutim, “možda ćete otkriti da su stvari koje su bile u redu u prethodnim sezonama sada suludo moćne.” Ismay kaže da želi da se vrati na staru Necromancer build, kao i na Spaljenu čarobnicu, “i samo vidjeti koliko moćnim mogu učiniti ove likove koji su prije bili ok, ali da se pretvore u bogove pod ovim novim sistemom. Zaista želim ohrabriti igrače da provjerite neke od svojih starijih likova, mislim da ćete biti oduševljeni koliko zabavni mogu biti.”Diablo 4 sezona 4 počinje tek 14. maja, ali igrači su već mogli isprobati novi sadržaj zahvaljujući nedavnom PTR-u. Na drugom mjestu u našem intervjuu, Ismay je rekao da se nada da će najmoćniji sadržaj sa test servera ući u novu sezonu gotovo neoštećen, i da sve dok ne sruše igru, čak i većina OP buildova i dalje treba da se osjeća moćni kao i ranije.


Podijeli s prijateljima
Emin Dedić

Emin Dedić