Najbolje ponude za PlayStation: Od Boga rata preko Spajdermena do Posljednjeg od nas

Najbolje ponude za PlayStation: Od Boga rata preko Spajdermena do Posljednjeg od nas
Podijeli s prijateljima

Mnogo PlayStation 5 ponuda je sada uživo, a Sonyjev Days of Play događaj traje dvije sedmice.

Sa preko 50 miliona prodaje širom sveta, PlayStation 5 je postala konzola sledeće generacije koju treba pobediti. Ali impresivna konzola i dalje mora da se bori sa najvećim problemom – cijenom. Ako se nadate da ćete osvojiti vlastiti PS5 bez plaćanja pune cijene ili želite da dobijete odlične igre za manje, na pravom ste mjestu. Zaokružili smo najbolje ponude za konzole, igre i dodatnu opremu koje web trenutno može ponuditi, a s obzirom da Sonyjeva proslava Days of Play traje do 12. juna, postoje još veći popusti nego inače.

Nastavit ćemo ažurirati ovu stranicu kako ponude budu dolazile i odlazile, tako da često provjeravajte najbolje dostupne cijene.
Ponude igara za PlayStation

Bilo da ste upravo uzeli svoj novi PS5 i spremni ste za akciju, ili samo želite da dodate još nekoliko igara u svoju kolekciju, ovo su neke od najomiljenijih igara koje možete kupiti na rasprodaji upravo sada.Jedna od najboljih igara na PlayStation 5, Marvel's Spider-Man 2 sada je pojeftinila za 20 dolara, zahvaljujući rasprodaji Days of Play. Ekskluzivno za PS5, priča prati dva Spideya dok se bore protiv Venoma i Kravena Huntera u akcionoj avanturi.Najnoviji simulator bejzbola kompanije Sony dobija pristojnih 20 dolara popusta tokom PlayStation Days of Play rasprodaje. S obzirom na to da je lansiran u martu 2024., ovo je prilično dobar popust koji je vrijedan razmatranja za ljubitelje sporta.

Ponude za PlayStation 5 konzole

Želite li igrati igre sljedeće generacije? Ažurirani PlayStation 5 slim model zamijenio je model lansiranja u decembru 2023. — sada sa popustom od 50 USD. Ovo ima disk jedinicu tako da imate opciju da igrate fizičke ili digitalne igre.Ne smeta vam fizički disk? Zatim nabavite PS5 Digital Edition koje dolazi bez disk drajva i općenito je jeftinije za 50 USD. Dodajte još 50 USD popusta sa rasprodaje State of Play i konzola će pasti ispod 400 USD.

Ponude za PlayStation VR 2

Uštedite 101 USD zahvaljujući Sonyjevoj rasprodaji Days of Play, uz najnižu cijenu od PSVR 2 koji je lansiran u februaru 2023. Samo zapamtite da vam je potreban PS5 jer ovo nije samostalna jedinica virtuelne stvarnosti.Odnesite PSVR 2 slušalice zajedno sa svojom vodećom igrom Horizon Call of the Mountain. Ovo je sjajna ušteda od 101 USD ako planirate da preuzmete igru.

Ponuda opreme za PlayStation 5

Kada je riječ o igraćim konzolama, 500 GB ili čak 1 TB prostora za pohranu može se popuniti prilično brzo. Iako svakako možete izbrisati igre i kasnije ih ponovo preuzeti, eksterni pogon za pohranu je mnogo efikasnije rješenje. Ovaj WD disk od 2TB kompatibilan je sa PS4 i PS5, ali može pohraniti samo PS4 igre. Uz optimizirane brzine do 900 Mbps, možete preskočiti te ekrane za učitavanje i odmah krenuti u akciju.Navedene u našem pregledu najboljih PS5 slušalica za igre kao “PS5 slušalice sa odličnim zvukom”, ove žičane slušalice trenutno su značajno smanjene.Iako trenutno nema nikakvih ponuda, vrijedi paziti na DualSense Edge PS5 kontroler visokih performansi, koji je dostupan već nešto više od godinu dana. Ovaj prilagodljivi kontroler vam omogućava da fino podesite svoj stil sviranja pomoću tipki koje se mogu mapirati i zamjenjivih kapica za štapiće. Možete čak kreirati više kontrolnih profila tako da se lako možete prebacivati ​​između različitih igrača ili igara.

 


Podijeli s prijateljima
Emin Dedić

Emin Dedić