bit će prisutan na konferenciji cijeli tjedan. Ako ste indie programer koji radi na igri, ovo bi vam mogla biti prilika da je vidite na radaru stručnjaka.

bit će prisutan na konferenciji cijeli tjedan. Ako ste indie programer koji radi na igri, ovo bi vam mogla biti prilika da je vidite na radaru stručnjaka.
Podijeli s prijateljima

Novinarski bar ide preko Interneta za Pocket Gamer Connects Digital # 2Pocket Gamer Connects Digital # 2 udaljen je samo dva dana, a jedan novi dodatak našoj internetskoj liniji je novinarski bar.

Ako ste programer koji radi na igrama, jedna od najvrjednijih prednosti spajanja preko 1.000 profesionalaca na vodećoj konferenciji o digitalnim mobilnim igrama je prilika da se upoznate s novinarima. Srećom iz Pocket Gamer Connects, cijeli naš urednički tim s PocketGamer.com, najdužeg i vodećeg b2c-ovog mjesta za mobilne igre 

O čemu se uopće radi u novinarskom baru?

Obično predstavljen na našim događajima uživo, internetska traka bara novinar je mjesto sastanka koji se održava u Discordu svaki dan od 14:00 do 15:00 (BST), tako da vam neće nedostajati nijedan nevjerojatan sadržaj.

Za to vrijeme, članovi timova s ​​PocketGamer.com i PocketGamer.biz bit će na raspolaganju za razgovor i namještanje sastanaka za pregled vaših igara. Naravno, nema garancija ili obećanja o bilo kakvoj određenoj pokrivenosti nakon sastanka, ali to je odličan način da nađete iskusnog urednika ili pregledavača da provjeri vašu igru ​​i ponudi trenutne povratne informacije.

Poveznica će biti poslana putem e-pošte i također će biti otkrivena na MeetToMatchu svim delegatima prije prikazivanja na kanal Discord, gdje ćete moći pristupiti novinarskoj traci kroz odjeljak Fringe Events.

Dakle, ako ste programer koji radi na nekoj igri i želite da je novinari pogledaju, pridružite se našem neslaganju tijekom Pocket Gamer Connects Digital # 2 i uputite se na naše kanale kako biste digitalno upoznali naše stručnjake.

Imajte na umu: Novinarski bar dostupan je samo registriranim sudionicima programa Pocket Gamer Connections Digital # 2, a ako niste …

Rezervirajte sada!

Još uvijek ima vremena za nabavku ulaznica za Pocket Gamer Connects Digital # 2! Obavezno rezervirajte odmah!

Znamo da su indie programeri bili najteže pogođeni trenutnom globalnom situacijom, tako da smo rezervirali izbor besplatnih ulaznica za male studije. Ako mislite da ste se kvalificirali, prijavite se sada.

Da bismo podržali tražitelje posla tijekom ovog teškog vremena, pozivamo odabrani broj ljudi koji su trenutno bez posla i traže novu ulogu potpuno BESPLATNO.


Podijeli s prijateljima
Emin Dedić

Emin Dedić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *