Novosti iz Apple TV-a

Novosti iz Apple TV-a
Podijeli s prijateljima

 

Originalne emisije pridružuju se Appleovoj usluzi TV Plus ove godine, a upravo smo dobili trailer za film Truth Be Told s Octavijom Spencer.Back 2017. godine, Apple je rekao da je potrošio nevjerojatnih milijardu dolara na originalno programiranje. Tvrtka je već objavila narudžbe za više od desetak revija i višegodišnjeg razvoja.

Devet naslova bit će dostupno na datum predstavljanja, uključujući Reese Witherspoon i Jennifer Aniston The Morning Show. Zaokružili smo sve što trebate znati o Appleovoj usluzi TV Plus. Evo popisa programa koji će vam pomoći pratiti što je do sada naručeno.
Dostupno 1. studenog
Jutarnji show

Kerry Ehrin, Saturday Night Lights, poslužit će kao showrunner, pisac i izvršni producent za seriju o jutarnjim emisijama s glumcima Reese Witherspoon Jennifer Aniston i Steveom Carellom. Apple je pobijedio u natječaju za emisiju koja će dobiti dvije sezone od 10 epizoda. Carell će se vratiti na televiziju kao muški voditelj i jutarnji voditelj emisije, Mitch Kessler, najavljeno je na Apple događaju. Carell je poznat po ulozi Michaela Scotta u The Officeu i ulogom za Foxcatchera za nominaciju za Oscara.
Apple Report
Sve najnovije Appleove vijesti isporučene su u vašu mapu. Slobodno je!
Pročitao sam i prihvaćam CBS-ove interaktivne uvjete korištenja i politiku privatnosti. Razumijem da ću primiti CNET newsletter (e) za koje se prijavljujem. Mogu se odbiti u bilo kojem trenutku.
Pazite: Apple prikazuje više filma See s glavnim ulogom Jason Momoa
03:21
Vidjeti

Apple je naručio See, znanstveno-fantastičnu dramu postavljenu u budućnosti u kojoj se ljudi rađaju slijepi, a napisao ih je Stephen Knight, a režija Francis Lawrence. Sam Aquaman, Jason Momoa, glumljen je kao ratnik Baba Voss, a Woodard kao Pariz, savjetnik i svećenik. I Momoa i Alfre Woodard pojavili su se na Appleovom događaju u ožujku kako bi pružili više pozadine u znanstveno-fantastičnom showu See.
Dickinson

Apple stavlja komični zaokret o životu Emily Dickinson, u seriji koja će glumiti Hailee Steinfeld iz True Grit-a. Apple je također objavio da će 30 Rock's Jane Krakowski glumiti gospođu Dickinson, majku Emily Dickinson. Iako se ne spominje imenom, emisija se pojavljivala na ekranu više puta.
Oprahina serija

Još u ožujku Oprah je na Appleovom događaju govorila kako bi pružila više informacija o svom Apple partnerstvu. Najavila je dva dokumentarna filma, Toxic Labor i višedijelnu nenaslovljenu seriju o mentalnom zdravlju. Također je najavila da će vratiti svoj poznati Book Club kao neku vrstu intervjua.
ghostwriter

Prema Deadlineu, ova dječja emisija predstavlja ponovno pokretanje serije iz 1990-ih. Luke Matheny pisat će i režirati predstavu.
Helpsters

U ožujku Big Bird je razgovarao s novim susjedom Codyjem na Appleovom događaju kako bi pružio više informacija o seriji Helpsters.
Za cijelo čovječanstvo

Rok je objavio da Ronald D. Moore, tvorac preuređene Battlestar Galactice, surađuje s producentima Farga Mattom Wolpertom i Benom Nevidijem na svemirskoj drami.
Snoopy u svemiru

Ovaj film dolazi iz Appleovog partnerstva s DHX Media-om radi stvaranja novog sadržaja kikirikija.
Kraljica slonova

O ovom dugometražnom filmu o majci slonu pripovijedaće Chiwetel Ejiofor.

Slijedi ostatak prethodno najavljenih i poznatih emisija poredanih po žanru. Kao i obično, ovaj će se dio i dalje ažurirati tijekom sinopsisa i novih detalja.
Rality TV
Planeta aplikacija

Sada je dostupan na Apple Music.

U ovom showu, koji je premijerno prikazan na Apple Music u lipnju 2017., slavni suci dobivaju igrače aplikacija za programere. Budući da bi stvarna konkurencija aplikacija bila prva Appleova TV emisija. Nažalost, i planeta aplikacija i Carpool karaoke bili su flopovi.
Carpool Karaoke: Serija

Sada je dostupan na Apple Music.

Serijska adaptacija Carpool Karaoke segmenta iz razgovora Jamesa Cordena The Late Late Show s Jamesom Cordenom, osim s dvije ili više poznatih ličnosti u automobilu i bez Cordena. (Otkriće: Obje Cordenove emisije producirao je CBS, koji je i matična kompanija CNET-a.) Epizode uključuju parove Maisie Williams Game of Thrones sa Sophie Turner i Evana Rachel Wood s Jamesa Marsdena iz Westworlda. Svih 19 epizoda prve sezone besplatno je gledati sada.
screen-shot-2019/03/25-na-1-51-54-pm
Slavne osobe prikazuju svoju novu seriju na Apple TV Plus
26 fotografija
Dramska serija
pozivi

Apple je najavio ovu adaptaciju francuske serije Timothée Hochet, koja koristi zvuk, ali malo je vizualnih materijala da bi ispričala svoju priču. Apple je naručio 10 epizoda i stekao prava na originalnu seriju.

 

Podijeli s prijateljima
Emin Dedić

Emin Dedić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *