Možete se besplatno pridružiti ovim raspravama kako biste saznali više o vezi između izdavača i programera i kako zaposliti sljedeći sjajni tim – ili dobiti posao, ako ga trenutno tražite. Imamo sastanke ujutro i popodne, pa bez obzira na vašu vremensku zonu, još uvijek ćete moći saznati stvar ili dvije s naših stručnjaka. Zvuči dobro? Naravno da ima. Dakle, uzmite sebi besplatnu kartu, uzmite olovku i papir da napravite neke bilješke, a vidimo se u petak na

Možete se besplatno pridružiti ovim raspravama kako biste saznali više o vezi između izdavača i programera i kako zaposliti sljedeći sjajni tim – ili dobiti posao, ako ga trenutno tražite.  Imamo sastanke ujutro i popodne, pa bez obzira na vašu vremensku zonu, još uvijek ćete moći saznati stvar ili dvije s naših stručnjaka.  Zvuči dobro? Naravno da ima. Dakle, uzmite sebi besplatnu kartu, uzmite olovku i papir da napravite neke bilješke, a vidimo se u petak na
Podijeli s prijateljima

Pridružite  se 12. lipnja za četiri besplatne sesije u okruglom stolu na PGC Digital # 2Pocket Gamer Connects Digital # 2 događa se upravo ove sekunde, nudeći ukusan izbor razgovora i panela kroz ogroman broj tema u industriji igara.

I dok vam je potrebna ulaznica za sudjelovanje u tim razgovorima, ne treba vam niti jedan da nam se pridruži za naše okrugle stolove posljednjeg dana.

Da, donijeli smo PocketGamer.biz okrugle stolove na PGC Digital # 2, a kako bismo proslavili veliki događaj, u jednom danu ugostit će ČETIRI sesija, pokrivajući umjetnost objavljivanja i svijet zapošljavanja.

Sudjelujte (besplatno)PocketGamer.biz okruglim stolovima.


Podijeli s prijateljima
Emin Dedić

Emin Dedić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *