Moja Hero Academia League of Villains se pojavljuje u Fortniteu!

Moja Hero Academia League of Villains se pojavljuje u Fortniteu!
Podijeli s prijateljima

Liga zlikovaca šalje pozdrave! I imaju posebnu poruku za sve vas “takozvane heroje”. Tomura Shigaraki, Dabi i Himiko Toga unose haos u svijet Fortnitea sa svojom odjećom i dodacima u trgovini sada!

Prigrlite propast i slobodu s Tomura Shigarakijem

Jeste li spremni da se pokorite svom budućem kralju? Tomura Shigaraki je bio izopačen od strane manipulativnog All For One i postao je prijetnja društvu heroja kao vođa Lige zlikovaca. Njegova odjeća dolazi sa Nomu Jr. Back Blingom, a ako želite poslati svoje pozdrave tako što ćete sve razbiti, raspadajući šipak za kosu je također u prodavnici!

Ako biste radije zadržali nizak profil dok niste na dobrom planu, Tomura Shigaraki Outfit ima opciju Locker da vam povuče kapuljaču kao nevini civil. Samo budite oprezni, jer D-pad Decay Emote pokazuje da čak ni vaš kontroler ne može izdržati snagu propadanja.

Stvorite “svjetliju” budućnost kao Dabi

Dabi je poznat po tome što je svojim žestokim plamenom srušio one koji vjeruju da zaslužuju titulu “heroj”. Uključen u njegovu odjeću je i gorući upaljač Blueflame Back Bling. Pijuk sa plavim plamenom sa srpovima sa dvostrukim oružjem je takođe u prodavnici – zapalite Dabijevu čudnost, da tako kažem, sa ovim oštricama plavog plamena!

Transformirajte se u Himiko Togu

Život može biti težak, a Himiko Toga samo želi da olakša život u ovom svijetu. Ona donosi svoju veselu marku brutalnosti u Ligu zlikovaca i mnogo puta se transformisala u one koje najviše voli. Tada je prikladno da njena odjeća uključuje Transform Containers Back Bling, ali je također možete upariti s njenim omiljenim nožem s Himiko Toginom oštricom pijukom u prodavnici.

Pokažite koliko divno opasan ovaj nož može biti uz Togin Glee Emote. (Oštrica pijuka Himiko Toge ne mora biti opremljena da biste koristili ovu emociju.) Također, ne zaboravite isprobati opciju ormarića za odjeću da skinete masku Himiko Toge i pokažete njen nestašni osmijeh.


Podijeli s prijateljima
Emin Dedić

Emin Dedić