Kako instalirati Minecraft besplatno na mobitel? Probna verzija dostupna je na Androidu i može se igrati nešto više od sat vremena.

Kako instalirati Minecraft besplatno na mobitel? Probna verzija dostupna je na Androidu i može se igrati nešto više od sat vremena.
Podijeli s prijateljima

Minecraft ima besplatnu verziju za Android, dostupnu za preuzimanje na Play Storeu. U izdanju možete igrati probnu verziju igre Mojang u Survival modu, u kojoj igrač stvara predmete i bavi se čudovištima i drugim prijetnjama. Međutim, postoji vremensko ograničenje: moguće je uživati ​​za samo 1h30, a nakon toga je potrebno kupiti kompletnu verziju. Pored toga, sav razvoj ove probne verzije u svijetu ne može se prenijeti na kompletnu igru ​​nakon kupnje – potrebno je krenuti ispočetka. Saznajte kako instalirati besplatni Minecraft na svoj telefon.

Prije preuzimanja imajte na umu da je ova probna verzija kompatibilna samo sa sustavom Android 4.2 ili novijim. Uz to je nešto manje od 100 MB, što je preuzimanje smatrano svjetlom za Wi-Fi mreže. Kako preuzeti

Korak 1. Pristupite stranici za preuzimanje Minecrafta s TechTudo-a;
Korak 2. Odaberite probnu verziju Androida i zatim kliknite “Preuzmi” za nastavak preuzimanja;
Korak 3. Na stranici aplikacije kliknite na “Instaliraj”.
Aplikacija će se preuzeti i instalirati na vaš Android uređaj po izboru.

Besplatna verzija bez ograničenja

Vrijedno je zapamtiti da ova probna verzija blokira pristup kreativnim načinima rada u kojima je moguće jednostavno i multiplayer stvoriti elemente za igranje s drugim sudionicima. Ako želite igrati Minecraft besplatno, bez plaćanja ažurirane i pune verzije, možete pristupiti potpuno besplatnom i vremenski ograničenom izdanju, Minecraft Classic, dostupan od Mojang-a od 2019. godine.


Podijeli s prijateljima
Emin Dedić

Emin Dedić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *