Novi Ford Explorer 2020

Novi Ford Explorer 2020
Podijeli s prijateljima

2020. godine Ford Explorer odlazi na pogon na zadnje točkove, dobija ozbiljnu tehnologiju

Novi Explorer će braniti svoju trostruku krunu prodaje SUV-a sa više prostora i velikim ekranom za zabavu u portretnom stilu koji morate vidjeti. lansiran 1991. godine, prodato je skoro 8 miliona Ford Explorera, što ga čini najprodavanijim SUV-om svih vremena.

Danas, trenutni model koji se nalazi u izložbenim salonima ostaje najprodavaniji tro-redni SUV na tržištu – iako je debitovao još davne 2011. godine i koji se bavi brojnim novim sadržajima. Ovog ljeta, međutim, izgubiće svoj klasni status sive boje kada Ford Explorer 2020 sleti u prodajne salone sa novim stilom, novom tehnologijom, novom platformom i širem linijom pogona. Potpuno novi crossover debitovao je u srijedu prije nego što je postavljen na izložbu u Detroitu sljedeći tjedan. Gledajte ovo: Ford Explorer je efikasniji, prostraniji i … 3:30

Sa stanovišta eksterijera, izgled Explorerovog šeste generacije najbolje se opisuje kao evolucija današnjeg modela.

Ispred, postoji novi oblik rešetke, kućišta za svetlo i kraći prednji pregibi za nešto više klirensa i bolji pristupni kut za terenske izlete. Sa strane, suptilne promene su primetnije, sa zašiljenom krovnom linijom i više profilisanim profilnim površinama, ali sve u svemu, spoljni redosled je nezadovoljavajući i izgleda da je mogao da se vidi na putu već nekoliko godina.

Izmene u unutrašnjosti su očiglednije sa novim multikonturnim sedištima, tiered dizajn crtica i prostraniji smeštaj. To je u velikoj meri zahvaljujući 6.3-inčnom dužem međuosovinskom razmaku koji Ford kaže daje novom istraživaču najbolja u klasi prva i druga redak soba i druga i treća red

Spoljašnjost novog Ford Explorera ne pada daleko od odlaznog modela.

Ford Kapacitet tereta je takođe na vrhu klase sa prostorom od 87,8 kubnih stopa koji se nalazi iza sedišta prvog reda i nudi mogućnost nošenja 4×8 listova šperploče po prvi put.

Ostale dostupne unutrašnjosti uključuju grijane i hlađene masažne stolice ispred, individualne kontrole klime u sva tri reda i veći panoramski krov. Na tehnološkom frontu, ažurirani Sync 3 sistem sa 8-inčnim ekranom osetljivim na dodir, Wi-Fi hotspotom za do 10 uređaja, Apple CarPlay i Android Auto mogućnosti su standardne. 10,1-inčni portret ekran osetljiv na dodir je opcionalan, zajedno sa B&O audio postavkom sa 14 zvučnika.

Vrhunski Platinum modeli također imaju koristi od standardnog 12.3-inčnog digitalnog mjernog sklopa, s promjenjivom 3D animiranom grafikom, ovisno o tome koji je pogon odabran u Explorerima opremljenim sustavom upravljanja terenom. Da bi sakupio pametne uređaje, Explorer nudi bežičnu punjenje naprijed, do tri utičnice od 12 V, dva USB-A i dva USB-C porta i 110-voltnu utičnicu sa tri kraka.

www.cnet.com


Podijeli s prijateljima
Emin Dedić

Emin Dedić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *