Novi legendarni lik i sekundarno oružje usmjereno na Call of Duty Mobile

Novi legendarni lik i sekundarno oružje usmjereno na Call of Duty Mobile
Podijeli s prijateljima

Izdanja Call of Duty Mobile za sezonu 3 imaju novu legendarnu kožu, zajedno sa sekundarnim sadržajem za obožavatelje koji će dodati svoj arsenal.

 

 

Call of Duty Mobile ušao je u treću sezonu i u igru ​​je došlo nekoliko značajnih promjena. Dodano je novo sekundarno oružje i legendarna koža, a programeri izgleda imaju na raspolaganju više za obožavatelje. Call of Duty Mobile i dalje stoji kao posuda za miješanje najboljih karakteristika svakog od Call of Duty naslova.

Novo oružje je uvijek zanimljivo u Call of Duty Mobileu jer može poremetiti meta na razne načine. Budući da navijači favoriziraju .50 GS kao svoj omiljeni sekundar, prošlo je neko vrijeme otkako je drugi pištolj privukao pažnju. Navijači vole primarne pištolje dok drže Akimboa i često znaju biti smrtonosni poput napadačkog oružja.

Renetti je jučer predstavljen za Call of Duty kao novo oružje za mobilnu publiku. Pištolj dolazi s poboljšanom preciznošću i pokretljivošću te općenito uravnoteženim oštećenjima i dometom. Brzina požara uvijek zabrinjava korisnike pištolja, ali za mobilnu publiku često može biti faktor tko će prvi umrijeti.

Što se tiče novog Legendary Call of Duty Mobile skin-a, igrači mogu zatražiti Mace Final Guard. Koža je dostupna putem sretnog izvlačenja zajedno s legendarnim likom Mace za one koji pobjeđuju. Ova koža poigrava se sa Ghost dizajnom gradeći ga gotovo klasičnim izgledom. Oklop, pelerina i paleta boja djeluju nadahnuto srednjim vijekom, a koža i dalje zadržava moderan izgled. Ovo je jedinstvena kozmetika za igru ​​i druga legendarna koža koja se do sada pojavila u Call of Duty Mobile.

Legendarna varijanta Renettija ima ubijajući učinak sličan legendarnoj .50 GS. Igrači bi trebali očekivati ​​legendarnu cijenu Renettija, koja u prosjeku iznosi oko 100 dolara. To će garantirati da je pištolj otključan, ali kao i obično, mnogi predmeti iz ovog naslova mogu se dobiti putem opcija mikrotransakcije Call of Duty.

Call of Duty Mobile je besplatan naslov, tako da ih možete steći predanošću igri. Trebat će malo brušenja da bi igrači stekli odgovarajući resurs, ali kad se jednom zatraži, svaki navijač može imati priliku otključati opciju. Call of Duty Mobile planira imati na raspolaganju više opcija kako sezona bude odmicala. Obožavateljima se savjetuje da gledaju najave programera za druge mogućnosti zarade ovih legendarnih predmeta.


Podijeli s prijateljima
Emin Dedić

Emin Dedić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *